Open source item tracking for all geocaching platforms

Reference number
GK14BAC
Total distance
3250 km
Places visited
56
Born
2 years ago
Country track
(48) → (1) → (2) → (6)
Mission
This GeoKret doesn't have a special mission…
Found it? Log it!
Map

Caption: [Red flag] = start [Yellow flag] = trip points [Green flag] = recently seen


46 km
1 year ago / Mikos88

Vandaag wandel ik van station Weesp naar station Naarden-Bussum via het Naardermeer. Ik heb de helft er al ongeveer op zitten wanneer er een cache op de GPS opdoemt. Deze wordt vijftien meter van het nulpunt gevonden. Een tip voor de volgende: laat je niet afleiden door de cachepaadjes die zijn ontstaan; zo ver hoef je absoluut niet te gaan.

Bedankt voor dit puntje!

2 km
1 year ago / Mikos88

Het is een prachtige middag voor een Geocachemiddag met de Zwolse Spoor Geocache Club. We hebben al een aantal mooie dingen gezien en ook dit is weer een pareltje waar veel werk in zit. Een leuke toevoeging aan het assortiment van vandaag! Bedankt voor dit puntje!

2 km
1 year ago / Mikos88

Als laatste cache van de cachemiddag van de Zwolse Spoor Geocache Club gaan we op zoek naar deze. Ook wij trappen in de opzet ervan, maar weten de cache uiteindelijk te lokaliseren!

3 km
1 year ago / Mikos88

Na twee multi's in de omgeving is er tijd voor een traditional in het programma van de Zwolse Spoor Geocache Club. Deze heeft een flink aantal favorieten bij elkaar gespaard en leek de moeite waard. We hebben even rustig kunnen zitten op het bankje en genoten van de rust en het mooie weer. Bedankt voor dit puntje!

3 km
1 year ago / Mikos88

Vandaag stond er een Geocachemiddag met zes leden van de Zwolse Spoor Geocache Club op het programma. Na een multi over het nabijgelegen landgoed Staverden trokken we per auto naar deze parkeerplaats. De gegevens worden goed gevonden, de cache-constructie daarna natuurlijk ook. Hier hebben we met een grote glimlach rond de mond naar staan kijken; inventief gebouwd en schijnbaar onzichtbaar verstopt. We hebben ons er goed mee vermaakt. Absoluut een favorietpunt voor de creativiteit waard!

135 km
1 year ago / Mikos88

Vandaag was er een weer een bijeenkomst van de Zwolse Spoor Geocache Club. Met 6 personen begonnen we 12.40 uur aan deze wandeling. Die voert door een mooi gebied en door de bosrijke omgeving was het redelijk koel. De tussenpunten konden goed gevonden worden, ook de eindcache bleef niet voor ons verborgen. Er waren genoeg punten onderweg waar de oudjes een gelegenheid vonden om 'uit te rusten', dus duurde de gehele wandeling vrij lang.

Bedankt voor het laten zien van dit mooie landgoed!

6 km
1 year ago / Mikos88

Dag 3 van 3 in Brasschaat en omgeving. Nadat ik beide dagen met plezier caches van Corke heb gelopen, wil ik er vandaag nog één doen voor ik naar huis ga.

Bij vertrek vanuit het hotel regent het. De buienradar voorspelt nog anderhalf uur gedruppel en daarna zou het beter moeten worden. En dus begin ik toch aan deze tocht. Ik parkeer mijn auto om 11.30 uur aan de andere kant van het vliegveld, omdat een slagboom de doorgang verspert. Dat levert meteen een paar honderd meter extra lopen op.

Omdat ik al kennis heb gemaakt met de verzinsels van deze CO is het eerste punt snel gevonden. Bij punt 3 zie ik een heuse robotarm in beweging; leuk om eens te zien, zeker hier midden op het heideveld. Doordat ik de voorgaande dagen al veel gelopen heb valt het mulle zand me zwaar, maar ik zet door! Dat wordt beloond; vanaf wp4 stopt het volledig met regenen en begint de zon volop te schijnen.

De spoilerfoto van wp9 bewijst dat je van een foto een heel andere perceptie kunt krijgen dan van de situatie ter plaatse. Pff, dat was lang zoeken naar iets heel anders dan ik dacht. Maar ook dit is me gelukt.

Bij wp12 blijkt dat visualiseren in deze tijd van het jaar beter digitaal gedaan kan worden, want anders had ik nooit begrepen wat de bedoeling is. Mijn oog valt na een tijdje op iets dat ik deze week eerder heb gezien. En gelukkig maar, want anders had ik er nu waarschijnlijk nog steeds gestaan... Iets na 14.00 uur staat mijn naam in het logboek. Terug bij de auto staat er ruim 10 kilometer op de teller.

Deze cache deed me denken aan mijn beginperiode van het cachen; op elk punt een aanwijzing, flink zoeken en verder rechttoe, rechtaan. Voor de afwisseling wel weer een keer leuk. Niet te vergeten dat deze wandeling er alweer 17 jaar ligt! Bedankt voor het onderhouden en het mooie rondje. Een waardige afsluiter voor drie dagen wandelen in België. Moe, maar voldaan, begin ik aan de terugreis van tweeënhalf uur.

1 year ago / Mikos88

Meegenomen uit Brasschaat. Eens zien waar we gaan komen!
Took it with me from Brasschaat. Let's see where we can go!

71 km
1 year ago / Donckse Beren

Dropped it of in the geocache GCQZ2F Kasteel Van Brasschaat today. Had a long resting period, but now ready for his next adventure. Good luck!

2 years ago / Donkse Beren

Meegenomen uit Delft!