Open source item tracking for all geocaching platforms

GK type icon OBSERWATOR DZIEJÓW (Traditional) by rumcajs
Reference number
GK104DE
Total distance
3028 km
Places visited
13
Born
6 years ago
Country track
(2) → (2) → (2) → (5) → (2)
Mission
This GeoKret doesn't have a special mission…
Found it? Log it!
Map

Caption: [Red flag] = start [Yellow flag] = trip points [Green flag] = recently seen


1 year ago / KacenkaAdamka
1 km
1 year ago / MikiHamza

Seen at the MEGA "2nd European EarthCache Event" in Banská Štiavnica, Slovakia.

193 km
1 year ago / dusko

Videné na Mega evente "2nd European EarthCache Event" na Červenej studni nad Bansko Štiavnicou. Vďaka

1 km
1 year ago / Dundáčkovi

Bunkr navštíven a číslo ověřeno při mojí nedávné procházce do těchto končin. Dnes už z Mniší hory rovnou na finálku. Pod keší mini "rybníček", igelitka mokrá, ale keš ok. TB in, TB out. Díky!

1 km
1 year ago / Dundáčkovi

Obcházel jsem východní stranu od jihu k severu a zpět a keš pořád nikde. Nakonec jsem ji uviděl ležet volně na zemi cca 25m SV od souřadnic. Asi nějaké zvíře ... Schoval jsem ji cca o 3m vedle k patě nejbližšího ležícího stromu (dle hintu), takže nyní je cca 20m V od vrcholu (severního) a současně cca 20m SSV od souřadnic. Snad tam vydrží. Díky!

0 km
1 year ago / Dundáčkovi

I když jsem byl připraven na nejhorší, stejně mě opičák pořádně vylekal. Hlavu měl zarostlou dlouhými chlupy a pořád na mě upřeně zíral. Ale překonal jsem strach a zalogoval se. Díky!

26 km
1 year ago / Dundáčkovi

Po práci procházka kolem Kníniček. Cestou ze zastávky ZOO jsem v řece viděl několik plavců, kteří si užívali asi jeden z posledních teplých dní letošního roku. Tohle byla dnešní první keš. Měl jsem z ní respekt, přece jen po dešti bylo dřevo ještě vlhké a občas trochu klouzalo. Ale nakonec vše v pohodě. Díky!

1123 km
1 year ago / Dundáčkovi

Odloveno v neděli večer po zavezení syna na adapťák. Krásná muchomůrka, dávám FP a děkuji!

1 km
1 year ago / Dundáčkovi

We took a week holiday at St. Constantine and Helena resort and visited Ecopark on Friday. Nice trees, suculents, grasses and flowers. And piggies too :-) We liked chapel, roman tomb, wooden bridge and small waterfall. I was not able to find the cache, but thanks to mom we found it. Greetings from Czech republic. Thanks for a cache!

1082 km
1 year ago / Dundáčkovi

Found during a little walk firth evening in Bulgaria. Plastic bag is damaged. Greetings from Czech republic. Thanks for the cache!