Open source item tracking for all geocaching platforms

GK type icon Jelenia Struga (Traditional) by keram58 - archived
Reference number
GK67ED
Total distance
4244 km
Places visited
74
Born
11 years ago
Country track
(1) → (1) → (1) → (1) → (46) → (26)
Mission

Wystarczy zobaczyć to miejsce.

Pochodzę z Polski.I come from a Polish.Я родом из польского.

Found it? Log it!
Map

Caption: [Red flag] = start [Yellow flag] = trip points [Green flag] = recently seen


2 years ago / keram58
6 years ago / Sběratelé ke&
14 km
6 years ago / 406filip

Vloženo do finálky Wheriga

6 years ago / 406filip
18 km
6 years ago / Mistr119

Dneska jsem si udělal podvečerní výlet ulovit na druhý pokus tuhletu kešku a už podle správného hintu a našel jsem ji. :) 16:01. :) Vyměnil jsem zde TB krety Jeleniu Strugu za CWG a fičel domů než se úplně setmí. :)
Díky za keš! :)

0 km
6 years ago / Mistr119

Poprosil bych ownera o údržbu krabičky. :-/ :) V kešce je spousta navlhlých plných papírku, které už dávno původní logbook nepamatujou a hlavně jde o to, že není kam se napsat. :-/ :) Díky moc! :)

109 km
6 years ago / Mistr119

Kešku jsem nalezl dneska 16:38 při přestupování z vlaku z Olomouce na bus do Velkých Heraltic, ale teda nelíbila se mi neudržovaná cesta k ní. :-/ Jako by na mne dýchla teskná a tísnivá atmosféra deportace... :-/ Děkuji za keš, i když zabral jsem tam snad poslední místo a další kačer bude muset vložit další papírek... :-/

3 km
6 years ago / Mistr119

Odloveno 13:00 po nákupu v Bille před odjezdem domů, žel jsem ještě zjistil, že se musím ještě vracet do centra vyzvednout čočky... :-/
Na mormonský chrám mám krásné vzpomínky z loňského vánočního koncertu a moc se těším na ten letošní, kde si možná i zazpívám... O:-)

19 km
6 years ago / Mistr119

Dneska po práci zhruba kolem 1/4 na jednu jsem to tam celé oblez a žádnou krabku jsem nenašel... :- Jestli tam je..! :-

205 km
6 years ago / Mistr119

Navštíveno dneska 16:25, když jsem po hodině klavíru a flétny tady ve Velešovicích měl KONEČNĚ chvilku času a ne hned hop na bus do Brna a to díky tomu, že večer nemám výjimečně kurz jógy, ale masáže jako dárek hlavně pro expřítelkyni. :) V keši jsem po dlouhé době našel i TB, za což děkuji tomu, kdo ho tam dal a vyměnil ho za modrou kuličku (v této chvíli jsou kuličky v keši dvě O:-) ). Díky za keš! :)